یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

دکتر کمال اکبری ، نگاه سطحی و صرفا عاطفی و احساسی رسانه‌ها به مساله مهدویت را یک آفت خطرناک توصیف کرد.

رییس دانشکده صدا و سیما قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: آنچه مهم است این که باید مشخص کنیم در عرصه مهدویت سهم مباحث کلامی ، تربیتی ، بنیادی و نیز احساسی چقدر است.

وی با بیان این که ما در این خصوص نیاز به مسایل احساسی و عاطفی داریم، گفت: با این حال اگر سهم توجه به این مسایل زیاد شود و دیگر مباحث کمرنگ شود، دچار آفت جدی خواهیم شد، ضمن آن که با این وجود، توان پاسخ به شبهه را نخواهیم داشت و رسانه‌ها خود شبهه ساز می‌شوند، به جهت آن که بار عاطفی را بیش از حد زیاد می کنند و حال آن که ما نیاز به تولید مسایل علمی و مفاهیم کلامی درباره مهدویت داریم.

اکبری با تاکید بر این که با برنامه ریزی و مدیریت می توان به همه ابعاد مهدویت به خوبی توجه کرد و به آن ها پرداخت، بیان داشت: یکی دیگر از آفت ها در این عرصه آن است که گاهی در اثر نشناختن مسایل عاطفی ، شاهد تنزل واقعیت ها در بحث مهدویت هستیم و طبعا در این میان، رسانه ها نمی توانند به تولید برنامه های عمیق و پرمحتوا بپردازند.

وی اضافه کرد: آفت دیگر که تقریبا همه رسانه ها را در برمی گیرد این است که مخاطب محوری اصل قرار بگیرد، این مسئله مشکلات خاص خود را پدید می آورد.

رییس دانشکده صدا و سیما خاطرنشان کرد: این در حالی است که اساسا رسانه باید برای مخاطب ذائقه ایجاد کند و این ذائقه و نیاز را عمق ببخشد.

وی، سطحی نگری  را یکی دیگر از آفت های فراروی رسانه ها در پرداختن به مهدویت عنوان کرد و گفت: با عنایت به این حقیقت که مساله مهدویت برای مردم یک موضوع پرکشش و پرمخاطب است ، طبعا ظرفیت های بسیاری برای برنامه سازی در این خصوص برای صدا و سیما ، سینما و همچنین رسانه های مکتوب و مجازی وجود دارد.

اکبری در ادامه همچنین با تاکید بر ضرورت توجه به الزامات رسانه‌ای در این خصوص، اظهار داشت: اگر این الزامات رعایت نشود، این احتمال وجود دارد که پرداختن به مساله مهدویت به عنوان مهم ترین فرصت تشیع در ساختن آینده ای روشن، دچار انحراف و آفت‌هایی شود. 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha